Inregistrare
Pentru probleme de autentificare, vă rugăm să transmiteți un mesaj pe adresa admin@electronica.pub.ro de pe adresa care are probleme.
Vă recomandăm să evitați folosirea pentru înregistrare a adreselor de yahoo. Sunt probleme cu primirea mesajelor de sistem. Dacă totuși nu aveți altă adresă de e-mail și aveți probleme, trimiteți un mesaj de pe adresa cu care aveți probleme pe adresa admin@electronica.pub.ro și detaliați problema. Răspunsul nu va fi foarte rapid, dar în câteva ore vi se oferi o soluție.
     După introducerea datelor, veţi primi pe adresa de e-mail declarată un mesaj cu un link unde va trebui să confirmaţi înregistrarea. Vă rugăm să verificaţi şi în spam.
Pentru a evita intrarea mesajelor în spam, adăugaţi adresa de e-mail admin@electronica.pub.ro și admin@placedo.pub.ro în lista de contacte.

Important: Înregistrarea şi verificarea adresei de e-mail se vor face o singură dată. După verificarea adresei de e-mail veţi avea un cont activ în această aplicaţie.

    
 
Perioada de înscriere la proiectul de burse doctorale și postdoctorale „Dezvoltarea competențelor de antreprenoriat ale doctoranzilor și postdoctoranzilor – cheie a succesului în carieră (A-Succes)” se prelungește până la data de 4 septembrie 2019 (ora 15:00)
Inregistrare
Toate câmpurile sunt obligatorii
  E-mail:  
  Nume: