Pentru probleme de autentificare, va rugam sa transmiteti un mesaj la adresa admin@electronica.pub.ro
Această pagină se adresează doctoranzilor și cercetătorilor postdoctorat din UPB care doresc să se înscrie într-unul dintre cele 3 proiecte ale UPB, co-finanțate din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) - Sprijin pentru doctoranzi și cercetători post doctorat.

Pentru a vă putea înscrie, trebuie să accesați cu click link-ul "Înregistrare" de mai jos, unde veți fi direcționat pentru înregistrare.

După înregistrare, veţi primi pe adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat un mesaj ce conţine un link prin care veţi activa adresa de e-mail pentru a fi folosită ulterior ca nume de utilizator. După activare, veți primi pe aceiași adresă parola de acces la aplicație.

Este foarte important ca această adresă să vă fie ușor de accesat, deoarece dvs. veți primi pe ea parolele noi iar noi o vom folosi inclusiv în comunicarea cu dvs.

După obținerea parolei o veți putea folosi pentru a accesa aplicația și în aplicație veți putea alege proiectul și domeniul pentru care doriți să vă înscrieți și veți putea încărca documentele necesare.
Perioada de înscriere la proiectul de burse doctorale și postdoctorale „Dezvoltarea competențelor de antreprenoriat ale doctoranzilor și postdoctoranzilor – cheie a succesului în carieră (A-Succes)” se prelungește până la data de 4 septembrie 2019 (ora 15:00)
   
Înregistrare Acces aplicație
   

SIMBA
Sisteme de învățare bazate pe muncă prin burse antreprenor pentru doctoranzi și postdoctoranzi (SIMBA)
Domenii de cercetare:
Chimie, Inginerie chimica, Ingineria materialelor

A-SUCCES
Dezvoltarea competențelor de antreprenoriat ale doctoranzilor și postdoctoranzilor – cheie a succesului în carieră
Domenii de cercetare:
inginerie electrică, inginerie energetică, inginerie electonică, telecomunicații și tehnologii informaționale, calculatoare și tehnologia informației și ingineria sistemelor

Be Antreprenor!
Burse pentru educația antreprenorială în rândul doctoranzilor și cercetătorilor postdoctorat
Domenii de cercetare:
inginerie mecanică, inginerie industrială, inginerie aerospațială și ingineria transporturilor